Advies

Als je op deze pagina bent uitgekomen heb je waarschijnlijk een ‘interieurprobleem’ waar je zelf niet uit komt. Graag kom ik dan met je in contact! Of je vraag groot is of klein maakt hierbij niet uit, ik lever graag maatwerk en denk met je mee. We kunnen het zo simpel of uitgebreid maken als nodig.

Denk aan onderdelen als:

  • Kleuradvies (kleur, sfeer en materiaal)
  • Basis interieuradvies (kleuradvies en inrichtingsadvies)
  • Uitgebreid interieuradvies, inclusief aankoopadvies en materiaalkosten (kleur, inrichtingsadvies, verlichting, boodschappenlijst met passende meubels/accessoires, incl. verkoopadressen)

Extra’s

  • Accessoirepakket (advies over geschikte accessoires in je interieur, incl. boodschappenlijst)
  • Uitvoering interieurontwerp (schilderen 2e hands vondsten, kleine DIY items)
  • Specifiek productadvies (advies over vloer, meubels, wand, raam, etc.)
  • Personal shopping (inkopen meubels, inkopen accessoires als aanvulling op advies)
  • Styling op locatie (uitvoering geven aan de plannen wanneer je dit zelf lastig vindt)
  • Verkoopstyling (voor de snellere verkoop van de woning)

Het eerste kennismakingsgesprek vindt bij voorkeur plaats in de ruimte waar het om gaat. In dit gesprek nemen we de opties door, stellen we een ‘pakket’ samen en bespreken we de verdere werkwijze.

En dit is wat anderen over mij zeggen..

Beste Femke,

Ik wil je bedanken voor het interieuradvies dat je mij hebt gegeven. Wat ik zeer prettig vind is dat je goed kijkt naar mijn wensen en smaken. Daar heb je met je kennersogen een mooi geheel van gemaakt door advies te geven over kleuren, accessoires en indeling. Helemaal passend bij mijn smaak. De veranderingen die je voorstelde voelen heel natuurlijk zodat ik mij thuis nog meer thuis ga voelen. Wanneer ik weer een ruimte wil aanpakken ga ik je zeker bellen. En als ik zie dat er mensen hulp nodig hebben zal ik je zeker aanbevelen. 

Groeten van Eva


Femke is met veel enthousiasme aan onze opdracht begonnen, is heel toegankelijk en geeft goede feedback. Ze komt gemaakte afspraken na. We zijn zeer tevreden over het resultaat.

– Serge